Paine de hrisca si migdale

Am descoperit sipetul cu painea (raw) perfecta. Nu era ferecat si se afla la vedere, dar uneori treci pe langa adevar fara sa il observi.
Simt aceiasi relaxare ca si dupa revelatia "lactatelor"raw. Prevad ca de acum incolo totul o sa decurga intr-un deplin firesc si nimic nu o sa mi se mai para dificil in acest domeniu.
Ingrediente:
- hrisca - 500 g
- migdale - 1 cana
- seminte de in - 1 cana
- tarate de psyllium - 1/2 cana
- sare de Himalaya - dupa gust
Instructiuni:
Hrisca si migdalele se hidrateaza 8 ore si apoi se fac pasta cu ajutorul robotului cu lama in S, dupa care se aduga restul ingredientelor si se amesteca pana la omogenizare. Intindem compozitia ca pe o foaie, cu grosimea de 1 cm, dupa care se decupeaza painicile cu ajutorul unui pahar. Se usuca in deshidrator pe tavita plata pret de 24 de ore. Este prima paine raw, din cele testate, care nu are iz amarui.