Supa crema de dovleac
Bine v-am regasit.
Lunga vacanta "fierbinte" s-a incheiat odata cu venirea iernii. A fost un timp de respiro minunat, plin de clipe frumoase, insorite si aducatoare de daruri. Am invatat lucruri noi, am facut experimente neobisnuite, am cunoscut oameni interesanti... Si chiar daca mi-am iesit putin din mana cu scrisul, sunt sigura ca o sa se rezolve din mers si aceasta.
Desi am facut multe preparate noi raw vegan, de care sunt foarte incantata, au fost si acestea insotite de mici si ghiduse intamplari. Cand sa le postez a fost parca un complot universal ce a incurcat mereu lucrurile, am scris si nu s-a salvat, am facut poze si nu au iesit, s.a.m.d. Asa ca timpul a trecut, am uitat o parte dintre ele, insa cele mai bune au ramas, fiind de neuitat.
Am sa incep cu aceasta supa crema de dovleac. O bucurie... Mereu ma bucur cand descopar o reteta noua care se nimereste pe "gustul" meu, pentru ca, hai sa recunosc acum, sunt putin pretentioasa (gurile rele ar putea spune chiar "mofturoasa") cand vine vorba despre mancare, gusturi si arome...
Ingrediente:
- dovleac placintar - 1/2 bucata
- rosii uscate conservate in ulei virgin de masline - 3 linguri
- ardei capia uscat si macinat - 3 linguri
- patrunjel verde - 1/2 legatura
- seminte canepa - 2 linguri
- usturoi - 1 catel
- apa de izvor - cat este necesar
- sare de Himalaya - dupa gust
- peperoncini - dupa gust
Instructiuni: