Emisiunea “Bioculinaria” si Potluck-ul “Happening”…
Am avut o saptamana foarte plina. Dorinta de a ajuta pe cat mai multi oameni sa se apropie de universul Raw, are tot mai multe oportunitati de concretizare.
Marti am fost invitata la emisiunea “Bioculinaria”, ca sa impartasesc din experienta mea vegetariana si raw vegana (vizionare aici). Cu cateva ore inainte de difuzare am aflat ca o sa inregistram doua astfel de emisiuni, ca tot eram prea “relaxata”, si nu mi-a ramas altceva mai bun de facut decat sa imi tin in frau emotiile si sa “dansez” cu situatia.
Pentru mine a fost o experienta noua, in care factorul surpriza a fost prezent la fiecare pas. Desi s-au trasat cateva obiective, in rest a fost lasat spatiu liber pentru spontaneitate si manifestare proprie. Partea buna a povestii este ca cei de la CasaBio, realizatorii acestei emisiuni, sunt o echipa minunata si in scurt timp am reusit sa ma simti alaturi de ei minunat.
Ma bucur pentru aceasta sansa, deoarece este o emisiune de calitate si foarte utila celor care vor sa afle mai multe despre o alimentatie sanatoasa. Va invit sa urmariti urmatoarea emisiune marti, la ora 20:00, pe postul TV Europa Nova, in care eu voi vorbii pe tema sucurilor verzi si o sa va arat, practic, cum se realizeaza. (vizionare aici).
Sfarsitul de saptamana a venit cu mult asteptatul Potluck. Fiecare intalnire de pana acum a avut o nota unica si un parfum aparte. Poate ca intr-o zi am sa ma joc si am sa le dau si cate un nume distinctiv. Celui precedent ii va ramane sigur numele de “Agape” iar primului cred ca i se potriveste “Boema”. Pe cel care tocmai a avut loc, daca ar fi sa ii caut rapid un nume, folosind umorul de situatie, cred ca l-as numii “Gara de Nord”. De ce? Au fost cu mult mai multe persoane decat s-au anuntat ca o sa vina, aproximativ 40 de convivi, spatiul alocat a fost la limita confortului, si am avut un timp relativ scurt la dispozitie ca sa ne desfasuram, 2 ore si 45 de minute (lucru aflat doar cu o zi inainte de eveniment).
Asa ca a fost cu intarzieri, buluceli la masa, aglomeratie in general, un du-te vino continuu….dar lumea, in ciuda tuturor acestor conditii, a dat semne ca s-a simtit foarte bine. Iar acum, vorbind la modul serios, m-am gandit sa il numesc “Happening”.
Mi-ar fi placut sa ajung sa interactionez cu fiecare in parte si probabil ca acesta a fost sentimentul celorlalti, dar per ansamblu a fost un eveniment reusit. Sper ca in timp sa ajungem sa formam un nucleu stabil si sa avem continuitate in experientele avute. Pozele facute la acest Potluck le gasiti aici.
Pentru data viitoare am stabilit sa ne intalnim undeva la iarba verde, in gradina cuiva (avem deja o oferta, suntem deschisi si pentru altele) sau la padure, si am gasit deja si un nume posibil potrivit: “Rusticana”.
Am pregatit pentru acest Potluck:
Propun ca la comentarii fiecare sa isi scrie reteta preparatului adus.