Mini gogosari umpluti cu pateu din seminte
Acest platou a fost si el destinat pentru Potluck. Pentru unele elemente m-am inspirat de pe alte bloguri, dar semnatura finala imi apartine in totalitate.
Ingrediente:
- gogosar - 20 bucati
- seminte de floarea soarelui - 500 g
- avocado - 3 bucati
- mustar raw - 1 lingura
- ulei extravirgin de masline - 3 linguri
- sare de Himalaya - dupa gust
- peperoncini - dupa gust
- marar verde - 2 legaturi
- lamaie - zeama de la 1 bucata
- vlastari de ridiche - pentru ornat
- masline Kalamata - pentru ornat
- ridiche - pentru ornat
- lamaie - pentru ornat
Instructiuni:
Semintele de floarea soarelui se hidrateaza 8 ore in apa de izvor. Se taie capacelele de la gososari. Se toaca mararul marunt. Se pregateste o pasta din semintele de floarea soarelui, mustar, avocado, ulei, lamaie si condimente. Se adauga mararul. Se amesteca. Cu pasta obtinuta se umple gogosarii. Se orneaza cu germeni de ridiche, felii de lamaie, masline si feliile de ridiche. Pe un platou se intind frunze de salata verde pe care apoi se aseaza gogosarii umpluti.
* Ramona, 27 noiembrie 2011, 18:11
Arata asa de bine ca te saturi din priviri.
* Doina Oprea, 19 octombrie 2012, 19:02
Multumesc, Ramona:)
Pingback: Raw Vegan Joy – Potluck, noiembrie 2011