Potluck autumnal
Am reusit sa ne intalnim si in luna noiembrie. Nu am fost prea multi dintre cei care am participat in luna septembrie, doar 6 persoane, dar au venit multi oameni noi, (in total am fost 22), raw vegani sau deocamdata doar interesati de acest subiect. Sper ca in perspectiva aceste intaniri or sa fie percepute ca pe o mare oportunitate sa schimbam impresii, retete si “gusturi” sau, de ce nu, doar sa fim pentru cateva momente impreuna, oameni care avem aceste preocupari in comun.
Probabil ceata si frigul de afara au avut si ele un cuvant de spus… Atmosfera a fost frumoasa, chiar daca nu atat de boema si intima ca si la Samsara dar, zic eu, mult mai confortabila si potrivita scopului.
Ce am pregatit? De data aceasta am vrut sa experimentez lucruri noi. Asa ca am pornit aventura numita “Ciocolata raw”. O sa postez separat despre asta.
Am mai facut 2 preparate care mie imi plac foarte mult si care am constatat ca au mare succes de fiecare data: Lahanosalata, salata greceasca de varza si Branza cu zucchini si chimen. Si, ca si noutate, Mini gogosari umpluti cu pateu de seminte.
Am mancat, am vorbit, am schimbat impresii, am facut planuri de viitor si parca incepe sa se contureze aceast grup, mic, dar care promite multe…