Hrisca cu ardei si mirodenii
Datorita faptului ca are un gust si o consistenta asemanatoare mancarii gatite, acesta fel de mancare este foarte potrivit pentru un incepator raw vegan. Despre minunatele proprietati ale hriscai puteti sa cititi aici.
Ingrediente:
- hrisca - 1 castron
- seminte de floarea soarelui - 1/4 castron
- ardei capia - 2 bucati
- patrunjel verde - 1 legatura
- ceapa verde - 3 fire
- ulei extravirgin de masline - 2 linguri
- sos de soia Tamari - 1 lingura
- peperoncini - dupa gust
Instructiuni:
Semintele de floarea soarelui si hrisca se hidrateaza 8 ore. Dupa care semintele se macina cu ajutorul robotului cu lama in S (se poate folosi si pulpa rezulatat de la lapte), ardeii capia se taie cubulete foarte mici, ceapa verde si patrunjelul se toaca marunt. Se amesteca semintele cu hrisca, uleiul, sarea si mirodeniile.