Bruschete raw
Bruschetele cu rosii, usturoi si oregano sunt unul din aperitivele dupa care ma dau in vant. Am gasit aceasta formula raw care ma satisface deplin in materie de gust, textura si idee de sanatate.
Ingrediente:
- Paine
- faina din seminte de in - 1 cana
- seminte de in - 1/2 cana
- pulpa de migdale (rezultata de la lapte) - 1 cana
- seminte de dovleac - 5 linguri
- ulei de in - 1 lingura
- sare de Himalaya - dupa gust
- apa de izvor - cat este nevoie
- Herbes de Provence - 1 lingura
- Salata de rosii
- rosii cherry - 10 rosii
- usturoi - 2 catei
- ulei extravirgin de masline - 2 linguri
- oregano uscat - 1 lingurita
- cimbru uscat macinat - 1/2 lingurita
- sare de Himalaya - dupa gust
Instructiuni:
1. Paine. Se amesteca toate ingredientele pana la perfecta inglobare. Trebuie sa rezulte o pasta densa, usor de manevrat si care sa nu fie lipicioasa. Se intinde apoi in foi de aproximativ 1 cm. Se taie in forma dorita si se lasa la uscat in deshidrator 24 de ore la o temperatura de 40 grade C. Se pastreaza la frigider lungi perioade de timp.
2. Salata de rosii. Rosiile se taie in cubulete foarte mici, usturoiul se piseaza. Se amesteca usor toate ingredientele.
Feliile de paine raw se acopera cu un start din aceasta salata de rosii.