Workshop de nutritie si hrana vie, in luna octombrie, la Cluj-Napoca
In data de 31 octombrie 2015, ora 11, la Bilioteca Judeteana “Octavian Goga” (Calea Dorobanţilor nr. 104, et.7) din Cluj-Napoca, va avea loc un “Workshop de nutritie si hrana vie” sustinut de Doina Oprea
Raw nutritionist (certificata de David Wolfe in cadrul cursurilor facute la “BodyMind Institute”),
Consultant de nutritie (absolventa a cursurilor de Nutritie urmate in cadrul ANATECOR),
Raw Chef (cursuri urmate la „Russell James’ Raw Chef Academy”).
Vegetariana de 26 de ani si raw vegana de aproape 5 ani.
In cadrul workshopului:
Se vor aborda notiuni de baza pentru o nutritie sanatoasa.
Se vor discuta elementele necesare pentru o detoxifiere reusita.
Se vor studia compatibilitatile alimentare.
Se vor da informatii de baza pentru bucataria vegana fara foc:
- aparatura necesara
- ingredientele de baza
- modul de preparare
- informatii despre deshidratare, germinare etc.
Se va face o demonstratie culinara in care se vor exemplifica cateva preparate de baza din aceasta bucatarie si in finalul demonstratiei se va degusta un tort raw vegan delicios.
Workshop-ul va dura 4 ore. La final se va oferi un suport tiparit in care vor fi cuprinse si retetele realizate in cadrul demonstratiei.
Cateva dintre impresiile participantilor la workshop-urile precedente gasiti aici
Iar poze aici
Pretul este de 100 de lei.
Inscrierea se face pana la data de 17 octombrie 2015 la adresa rawveganjoy@gmail.com.
Gasiti evenimentul pe Facebook aici. Locurile sunt limitate.
Mai multe detalii se vor da dupa inscriere.