Workshop de nutritie si hrana vie, in luna mai, la Cluj-Napoca
In data de 31 mai 2014, ora 11, la Bilioteca Judeteana “Octavian Goga” (Calea Dorobanţilor nr. 104, et.4) din Cluj-Napoca, va avea loc un “Workshop de nutritie si hrana vie” sustinut de
Doina Oprea
raw nutritionist (certificata de David Wolfe in cadrul cursurilor facute la BodyMind Institute)
consultant de nutritie (absolventa a cursurilor urmate in cadrul “Asociatiei Nationale de Terapii Complementare din Romania”)
vegetariana de 25 de ani
raw vegana de 3 ani.
In cadrul workshopului:
- se vor aborda notiuni de baza pentru o nutritie sanatoasa
- se vor discuta elementele necesare pentru o detoxifiere reusita
- se vor studia compatibilitatile alimentare
- se vor da informatii de baza pentru bucataria vegana fara foc
-aparatura necesara
-ingredientele de baza
-modul de preparare
-informatii despre deshidratare, germinare etc. - se va face o demonstratie culinara in care se vor exemplifica cateva preparate din aceasta bucatarie:
-suc verde
-lapte din seminte sau nuci
-paine fara foc
-aperitive
-feluri principale
-deserturi
Participantii vor degusta:
Lapte din migdale cu aroma de scortisoara
Salata de ciuperci cu maioneza de caju
Paine raw din hrisca cu mirodenii
Tort din ciocolata alba si crema de capsuni
Workshop-ul va dura 4 ore. Se va oferi la final un suport tiparit in care vor fi cuprinse si retetele realizate in cadrul demonstratiei.
Cateva dintre impresiile participantilor la workshop-urile precedente gasiti aici
Pretul este de 100 de lei.
Inscrierea se face pana la data de 23 mai 2014 la adresa rawveganjoy@gmail.com. Locurile sunt limitate. Mai multe detalii se vor da dupa inscriere.
Gasiti evenimentul pe Facebook aici.
Am participat si eu , si a fost o experienta minunata , chiar mi-au placut retetele , in special tortul de capsuni pe care il voi prepara astazi si ma voi bucura de gustul lui minunat impreuna cu familia mea