In data de 2 martie 2013, ora 11, la Bilioteca Judeteana “Octavian Goga” (Calea Dorobanţilor nr. 104, et.4) din Cluj-Napoca, va avea loc un “Workshop de nutritie si hrana vie” sustinut de Doina Oprea, consultant de nutritie (absolventa a cursurilor urmate in cadrul Anatecor) si raw nutritionist (certificata de David Wolfe in cadrul cursurilor facute la BodyMind Institute), vegetariana de 23 de ani si raw vegana de 2 ani.
In cadrul workshopului:
- se vor aborda notiuni de baza pentru o nutritie sanatoasa
- se vor discuta elementele necesare pentru o detoxifiere reusita
- se vor studia compatibilitatile alimentare
- se vor da informatii de baza pentru bucataria vegana fara foc
-aparatura necesara
-ingredientele de baza
-modul de preparare
-informatii despre deshidratare, germinare etc.
- se va face o demonstratie culinara care va exemplifica cateva preparate din aceasta bucatarie:
-suc verde
-lapte din seminte sau nuci
-paine fara foc
-aperitive
-supa
-feluri principale
-deserturi
In finalul demonstratiei se vor degusta preparatele realizate.
Workshop-ul va dura 5 ore. Se va oferi la final un suport tiparit in care vor exista si retetele realizate in cadrul demonstratiei.
Pretul este de 90 de lei. Pentru cupluri sau persoane care vin insotite de catre altcineva pretul este de 70 de lei.
Inscrierea se face pana la data de 23 februarie 2013 la adresa rawveganjoy@gmail.com. Locurile sunt limitate. Mai multe detalii se vor da dupa inscriere.
Gasiti evenimentul pe Facebook aici.
Pingback: Raw Vegan Joy – Inceput de primavara cu hrana vie