Sos de smantana cu marar
Sosurile sunt un preparat foarte versatil. Se pot consuma intr-o multitudine de moduri, in diverse combinatii, sau pur si simplu pe paine prajita sau raw. Cel de fata a fost savurat la o cina romantica in doi si a satisfacut o multime de simturi: vizual, olfactiv, gustativ...dovada clara ca gatitul este o arta.
Ingrediente:
- smantana de caju - 200 ml
- mustar raw - 1 lingura
- usturoi uscat, pulbere - 1 lingurita
- marar verde - 1 legatura
- sare de Himalaya - dupa gust
Instructiuni:
Mararul se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele in blender si se serveste sosul rezultat pe paine raw.
* alina nicoleta, 22 noiembrie 2011, 22:50
Ce ma bucur ca ai intrat intr-o perioada prolifica si ai inceput sa postezi retete una si una. Chiar sosul asta arata super-delicious ca si restul retetelor de altfel!
* Doina Oprea, 22 noiembrie 2011, 23:47
O, da…prea prolifica. Si eu ma bucur. In general nu fac decat ceea ce imi place si asta poate fi dificil in anumite momente. Zilele astea am asa o pofta sa mananc lucruri foarte bune (raw vegan), ca sunt intr-o continua cercetare si experimentare. Maine vreau sa mai testez cateva retete de paine raw.
Multumesc pentru apreciere. Sosul asta este chiar foarte bun. In general nu postez decat ceea ce imi iese foarte gustos, ca sa nu pun inutil lumea la treaba.
Sa incerci si prajitura cu mere, am facut-o deja de trei ori in doua saptamani si inca nu m-am saturat. Ce mai, sunt insatiabila!