Pasta de primavara cu leurda
Dupa o perioada de detoxifiere, apoi o cura de sucuri de fructe, legume si frunze verzi, am trecut la smoothie-uri, salate de fructe si legume, lapte din seminte/nuci, laptisor de matca, vlastari si acum incep sa introduc si lucruri mai complexe, cum ar fi aceasta pasta de primavara cu leurda.
Am reusit sa depasesc, din nou, dorinta de paine. Un ajutor important l-am primit de la hrisca hidratata, care a suplinit-o perfect. E minunat sa fiu din nou 100% raw vegan si ma simt in armonie deplina cu primavara de afara.
Ingrediente:
- avocado - 1 bucata
- mustar raw - 1 lingurita
- lamaie - zeama de la 1/2 bucata
- ulei de canepa - presat la rece
- leurda - 1 legatura
- dovlecel zucchini - 1 bucata
- pasta de caju - 2 linguri
- sos de soya Soyu - 1 lingura
- piper - dupa gust