Ciocolata Black&White

M-am gandit sa va arat ciocolata pe care o fac cel mai des, fara fite si pretentii, rapida si care pe mine ma satisface pe deplin.
Ingrediente:
- unt de cacao - 200 g
- miere de salcam - 4 linguri
- pastai vanilie - 2 pastai (partea interioara)
- cacao raw - 3 linguri
- lucuma - 2 linguri
- banana - 1 bucata
- fulgi de migdale - facultativ
- alune - facultativ
Instructiuni:
Untul se incalzeste in deshidrator, sau in orice alt mod dorim, la 40 de grade, pana devine lichid. Amestecam toate ingredientele, cu exceptia pudrei de cacao, in robotul cu lama in S, pana capata o consistenta cremoasa.
Pe o tava punem o folie alimentara si turnam jumatate din compozitie pe ea in forma circulara. Punem ciocolata alba la congelator pentru cateva minute.
In restul compozitiei adaugam cacao si procedam la fel ca si in cazul ciocolatei albe.
Dupa ce s-au intarit punem ciocolata pe o suprafata plana si o taiem cu un cutit usor incalzit in 4 cadrane.