Mustar raw

Sun entuziasmata ca am descoperit o reteta de mustar care imi place. Pana acum am folosit faina de mustar si produsul final era mereu prea picant. Cineva, la un pahar de vorba raw, mi-a "vandut" un pont despre asta si mi-a zis sa folosesc boabe de mustar hidratate in apa. Interesant... am fost mirata ca nu mi-a venit si mie aceasta idee in cap. Asa ca am incercat. Pot sa spun ca a iesit un mustar perfect, inca putin puternic, dar nu cred ca se poate face altceva in plus pentru asta. (Eventual se poate adauga putina pasta din caju hidratat.) Pornind de la aceasta reteta de baza, se pot incerca variante cu diverse plante aromatice sau hrean.
Ingrediente:
- boabe de mustar - 3 linguri
- ulei de floarea soarelui presat la rece - 2 linguri
- sare de Himalaya - 1/2 lingurita
- otet de mere - 2 linguri
- turmeric - 1/2 lingurita
- piper negru macinat - 1/2 lingurita
- sirop de agave - 1 lingurita
- apa de izvor - cat este necesar
- caju - facultativ, dupa gust