Din data de 28 ianuarie a inceput si Adrian aceasta cura (jurnalul meu il gasiti aici). Vor exista diferente intre sucurile baute de noi, el preferand mai mult legumele iar eu fructele. Avem constitutii, preferinte, activitate, timp disponibil, etc. diferite si asta se va reflecta in optiunile noastre.
28 ianuarie (ziua 1)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm (aprox) radacina de ghimbir
- 200 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, patrunjel, salata verde) combinat cu suc de portocale si grapefruit
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de mere
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, patrunjel, salata verde) combinat cu suc de portocale
- 500 suc de morcov, sfecla, telina, patrunjel
- 500 ml apa de izvor
29 ianuarie (ziua 2)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 200 ml apa de izvor
- 500 suc de morcov, sfecla, telina, patrunjel, mar
- 500 suc de morcov, sfecla, telina, patrunjel, mar
- 3 minute sarituri pe trambulina (“celulizare”)
- 500 ml suc verde(din frunze de spanac, patrunjel, apio, salata verde, gulie, morcov) combinat cu suc de portocale
- 300 ml apa de izvor
30 ianuarie (ziua 3)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mere cu morcov
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, patrunjel, apio, salata iceberg, menta, morcov) combinat cu suc de portocale rosii de Sicilia
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, patrunjel, apio, salata iceberg, menta, morcov) combinat cu suc de portocale rosii de Sicilia
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, telina, patrunjel, gulie, varza rosie, dovleac placintar, ardei, apio, patrujel verde, ardei iute
31 ianuarie (ziua 4)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 700 ml suc de mar cu morcov
- 500 ml suc de morcov, telina, patrunjel, gulie, varza rosie, dovleac placintar, ardei, apio, patrujel verde, ardei iute, avocado
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, telina, patrunjel, gulie, varza rosie, castravete, sfecla, dovleac placintar, ardei, rosii, apio, patrujel verde, ardei iute, avocado
1 februarie (ziua 5)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de grapefruit cu struguri
- 300 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, patrunjel, apio, salata iceberg, menta) combinat cu suc de portocale
- 500 ml suc de morcov, telina, patrunjel, gulie, varza rosie, castravete, sfecla, dovleac placintar, ardei, rosii, apio, patrujel verde, ardei iute
- 300 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, telina, patrunjel, gulie, varza rosie, castravete, sfecla, dovleac placintar, ardei, rosii, apio, patrujel verde, ardei iute
2 februarie (ziua 6)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de morcov cu mar
- 300 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, patrunjel, apio, salata iceberg, menta) combinat cu suc de portocale
- 500 ml suc de morcov, telina, patrunjel, gulie, varza rosie, castravete, sfecla, dovleac placintar, ardei, rosii, apio, patrujel verde, ardei iute
- 300 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, telina, patrunjel, gulie, varza rosie, castravete, sfecla, dovleac placintar, ardei, rosii, apio, patrujel verde, ardei iute
3 februarie (ziua 7)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de kiwi, portocale, struguri
- 400 ml suc de morcov, telina, patrunjel, gulie, varza rosie, castravete, sfecla, dovleac placintar, ardei, rosii, apio, patrujel verde, ardei iute
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, patrunjel, apio, salata, menta) combinat cu suc de portocale
- 500 ml suc de morcov, telina, patrunjel, gulie, varza rosie, sfecla, dovleac placintar, ardei, rosii, ceapa verde, apio, patrujel verde, ardei iute
4 februarie (ziua 8)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, patrunjel, apio, salata, menta) combinat cu suc de portocale
- 500 ml suc de morcov, telina, patrunjel, gulie, varza rosie, sfecla, dovleac placintar, ardei, rosii, ceapa verde, apio, patrujel verde, ardei iute
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, cartof dulce, broccoli, fenel, varza rosie, castravete, ardei, ceapa verde, rosii, apio, patrujel verde, ardei iute
5 februarie (ziua 9)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mere si ananas
- 500 ml suc de morcov, telina, patrunjel, gulie, varza rosie, sfecla, dovleac placintar, ardei, rosii, ceapa verde, apio, patrujel verde, ardei iute
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, apio, salata verde) combinat cu suc de portocale
- 500 ml suc de castravete, apio, ghimbir, lamaie cu coaja (bio)
6 februarie (ziua 10)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de de grapefruit, kiwi, struguri negrii
- 500 ml suc de portocale cu anans
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, apio, salata verde) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, cartof dulce, varza rosie, sfecla, castravete, ardei, ceapa verde, usturoi, rosii, apio, ardei iute
7 februarie (ziua 11)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mere
- 300 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, cartof dulce, varza rosie, sfecla, castravete, ardei, ceapa verde, usturoi, rosii, apio, ardei iute
- 200 ml apa de izvor
- 500 ml suc de grapefruit si struguri negrii
8 februarie (ziua 12)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mere cu morcov
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, patrunjel, marar, ridiche, apio, salata iceberg, menta) combinat cu suc de portocale rosii de Sicilia
- 500 ml suc de morcov, patrunjel, telina, ridiche, gulie, varza rosie, broccoli, sfecla, castravete, ardei, ceapa verde, rosii, apio, ardei iute, patrunjel verde, oregano verde, busuioc verde
9 februarie (ziua 13)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 200 ml apa de izvor
- 500 ml suc ananas si rodie
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, patrunjel, telina, ridiche, gulie, varza rosie, broccoli, sfecla, castravete, ardei, ceapa verde, rosii, apio, ardei iute, patrunjel verde, oregano verde, busuioc verde
- 300 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, patrunjel, telina, ridiche, gulie, varza rosie, broccoli, sfecla, castravete, ardei, ceapa verde, rosii, apio, ardei iute, patrunjel verde, oregano verde, busuioc verde
10 februarie (ziua 14)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 400 ml suc de mere si ghimbir
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de grapefruit si struguri negrii
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, patrunjel, marar, apio, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml suc de morcov, patrunjel, telina, pastarnac, ridiche, gulie, varza rosie, dovleac placintar, sfecla, castravete, ardei, ceapa verde, rosii, apio, ardei iute, patrunjel verde, oregano verde, busuioc verde
11 februarie (ziua 15)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 300 ml suc de mere si ghimbir
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de grapefruit si struguri negrii
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, patrunjel, marar, apio, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml suc de morcov, patrunjel, telina, pastarnac, ridiche, gulie, varza rosie, dovleac placintar, sfecla, castravete, ardei, ceapa verde, rosii, apio, ardei iute, patrunjel verde, oregano verde, busuioc verde
12 februarie (ziua 16)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 1000 ml apa de izvor
- 500 ml suc de ananans si mere
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, patrunjel, menta, apio, salata) combinat cu suc de portocale
- 300 ml apa de izvor
- 500 ml suc de mango
- 500 ml suc de morcov, patrunjel, telina, ridiche, gulie, varza rosie, sfecla, castravete, ardei, ceapa verde, praz, rosii, apio, ardei iute, patrunjel verde, oregano verde, busuioc verde, cimbru verde
13 februarie (ziua 17)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- 500 ml suc de mere cu ghimbir
- 500 ml suc de grapefruit si struguri negrii
- 500 ml suc verde (din frunze de marar, patrunjel, menta, apio, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, patrunjel, telina, ridiche, gulie, varza rosie, sfecla, castravete, ardei, ceapa verde, praz, rosii, apio, ardei iute, patrunjel verde, oregano verde, busuioc verde, cimbru verde
14 februarie (ziua 18)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de izvor
- 400 ml suc de mere cu ghimbir
- 500 ml suc de ananas cu rodie
- 500 ml suc de ananas cu rodie
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, marar, patrunjel, menta, apio, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml suc de morcov, patrunjel, telina, pastarnac, ridiche, gulie, varza rosie, sfecla, cartof dulce, castravete, ardei, ceapa verde, praz, usturoi, rosii, apio, ardei iute, patrunjel verde, cimbru verde, busuioc verde
15 februarie (ziua 19)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- 300 ml suc de mere cu ghimbir
- 500 ml suc de mere cu mango
- 1000 ml suc de rosii cherry, busuioc verde, cimbru verde, patrunjel verde, ardei iute
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, patrunjel, telina, pastarnac, ridiche, gulie, varza rosie, sfecla, cartof dulce, castravete, ardei, ceapa verde, praz, usturoi, rosii, apio, ardei iute, patrunjel verde, cimbru verde, busuioc verde
16 februarie (ziua 20)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- 500 ml suc de mere cu ghimbir
- 500 ml suc de grapefruit si struguri
- 500 ml suc de rosii, busuioc verde, cimbru verde, rosmarin verde, ardei iute
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, patrunjel, telina, pastarnac, gulie, varza rosie, dovleac placintar, sfecla, cartof dulce, castravete, ardei, ceapa verde, praz, apio, ardei iute
17 februarie (ziua21 )
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- 300 ml suc de mere cu ghimbir
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, menta, apio, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml suc de morcov, patrunjel, telina, pastarnac, gulie, varza rosie, dovleac placintar, sfecla, cartof dulce, castravete, ardei, ceapa verde, praz, apio, ardei iute
18 februarie (ziua 22)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml suc de mere cu ghimbir
- 1000 ml apa de izvor
- 500 ml suc de grapefruit si struguri
- 1000 ml suc de rosii, ardei rosu, busuioc verde, cimbru verde, rosmarin verde, ardei iute
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de rosii, ardei rosu, busuioc verde, cimbru verde, rosmarin verde, ardei iute
19 februarie (ziua 23)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 1000 ml apa de izvor
- 700 ml suc de mango si mere
- 500 ml suc de rosii, ardei rosu, busuioc verde, cimbru verde, rosmarin verde, ardei iute
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, patrunjel, marar, ridichi, apio, salata) combinat cu suc de portocale rosii de Sicilia
- 500 ml suc de rosii, ardei rosu, busuioc verde, cimbru verde, rosmarin verde, ardei iute
20 februarie (ziua 24)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de ananas si rodie
- 500 ml suc de ananas si rodie
- 1000 ml suc de rosii, ardei rosu, patrunjel verde, busuioc verde, cimbru verde, rosmarin verde, ardei iute
- 500 ml apa de izvor
21 februarie (ziua 25)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mango si mere
- 500 ml apa de izvor
- 5oo ml suc de portocale si mar
- 500 ml suc de rosii, ardei rosu, patrunjel verde, busuioc verde, cimbru verde, rosmarin verde, ardei iute
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de rosii, ardei rosu, patrunjel verde, broccoli, varza de Bruxeles, castravete, ceapa verde, ridichi, chivas, vlastari de ridiche, ardei iute
22 februarie (ziua 26)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de grapefruit si struguri rosii
- 500 ml apa de izvor
- 1000 ml suc de rosii, ardei rosu, patrunjel verde, broccoli, varza de Bruxeles, castravete, ceapa verde, ridichi, chivas, vlastari de ridiche, ardei iute
23 februarie (ziua 27)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de papaia, portocale, mango
- 1000 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, ridiche, gulie, patrujel, marar, salata) combinat cu suc de portocale
- 700 ml suc de rosii, ardei rosu, patrunjel verde, ceapa verde, ridichi, gulie, ardei iute, cimbru verde
- 500 ml apa de izvor
24 februarie (ziua 28)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de grapefruit si struguri rosii
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, patrujel, marar, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, patrunjel, pastarnac, gulie
25 februarie (ziua 29)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de grapefruit si struguri negrii
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de grapefruit si struguri negrii
- 700 ml suc de rosii, ardei, gulie, germeni de praz, ceapa verde, patrunjel verde, ardei iute
26 februarie (ziua 30)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mar si mango
- 500 ml suc de ananas si rodie
- 500 ml suc de morcov, telina, rosie, ardei, gulie, ceapa verde, ardei iute
27 februarie (ziua 31)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml aa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de morcov si mere
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, , ridiche, patrunjel, marar, apio, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml suc de morcov, telina, rosie, ardei, gulie, ceapa verde, ardei iute
28 februarie (ziua 32)
- 10 min oil pulling cu ulei de cocos
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mere
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din frunze de spanac, patrunjel, marar, apio, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc suc de rosii, ardei, gulie, castravete, ceapa verde, busuioc verde, salvie verde, cimbru verde
1 martie (ziua 33)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mere cu mango
- 5o0 ml suc verde (din frunze de spanac, ridiche, patrunjel, marar, apio, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de rosii, ardei, gulie, ceapa verde, busuioc verde, salvie verde, cimbru verde
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de grapefruit si struguri negrii
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de rosii, ardei, gulie, ceapa verde, busuioc verde, salvie verde, cimbru verde
- 500 ml apa de izvor
3 martie (ziua 36)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de rosii, ardei, gulie, ceapa verde, busuioc verde, salvie verde, cimbru verde
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de rosii, ardei, gulie, ceapa verde, busuioc verde, salvie verde, cimbru verde
4 martie (ziua 36)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc verde (din frunze de urzica, spanac, ridiche, patrunjel, marar, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de rosii, ardei, castravete, ceapa verde, ridichi, busuioc verde, salvie verde, cimbru verde
5 martie (ziua 37)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- 500 ml suc de mere si ghimbir
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din frunze de urzica, spanac, ridiche, patrunjel, marar, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de rosii, ardei, castravete, ceapa verde, ridichi, busuioc verde, salvie verde, cimbru verde
6 martie (ziua 38)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de ananas
- 500 ml suc verde (din frunze de urzica, spanac, patrunjel, apio, marar, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, rosii, ardei, castravete, gulie, ceapa verde, leurda
7 martie (ziua 39)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din frunze de urzica, spanac, ridiche, patrunjel, marar, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml suc de mere, grapefruit
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de rosii, ardei, castravete, gulie, ceapa verde, leurda
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de mere, mango
- 500 ml suc de mere, grapefruit
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de rosii, ardei, castravete, gulie, ceapa verde, leurda
9 martie (ziua 41)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mere, grapefruit, mango
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de mere
- 500 ml suc de morcov, rosii, ardei, castravete, ceapa verde, ridichi, busuioc verde, patrunjel
10 martie (ziua 42)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml mar cu struguri
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de mere, portocale si struguri
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, rosii, ardei, castravete, ceapa verde, ridichi, busuioc verde, patrunjel
11 martie (ziua 43)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de ananans
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de mere, portocale si struguri
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, rosii, ardei, castravete, ceapa verde, ridichi, busuioc verde, patrunjel
12 martie (ziua 44)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de grapefruit
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, rosii, ardei, ceapa verde, patrunjel
13 martie (ziua 45)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de ananas
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de grapefruit si struguri
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, rosii, ardei, castravete, ceapa verde, ridichi, busuioc verde, patrunjel
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mar
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de mere, portocale si struguri
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, rosii, ardei, castravete, ceapa verde, ridichi, busuioc verde, patrunjel
15 martie (ziua 47)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mar cu struguri
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din frunze de urzica, spanac, ridiche, patrunjel, marar, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, rosii, ardei, castravete, ceapa verde, ridichi, busuioc verde, patrunjel
16 martie (ziua 48)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mar cu struguri
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de mere si struguri
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, rosii, ardei, castravete, ceapa verde, ridichi, busuioc verde, patrunjel
17 martie (ziua 49)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mar cu struguri
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din spanac, patrunjel, marar, apio, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, rosii, ardei, castravete, ceapa verde, ridichi, busuioc verde, patrunjel
18 martie (ziua 50)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de grapefruit si struguri
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din spanac, urzici, patrunjel, marar, apio, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
19 martie (ziua 51)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de ananans
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din spanac, marar, patrunjel, apio, salata, ridiche) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, rosii, ardei, castravete, ceapa verde, ridichi, busuioc verde, patrunjel
20 martie (ziua 52)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de rodie si struguri rosii
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din spanac, marar, patrunjel, apio, salata, ridiche) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de rosii, ardei, castravete, ceapa verde, busuioc verde, patrunjel
21 martie (ziua 53)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din spanac, urzica, marar, patrunjel, apio, salata, ridiche) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de rosii, ardei, castravete, ceapa verde, ridichi, busuioc verde, patrunjel
22 martie (ziua 54)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mar cu para
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din spanac, urzica, marar, patrunjel, apio, salata) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, rosii, ardei, castravete, ceapa verde, busuioc verde, patrunjel
23 martie (ziua 55)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de ananas
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din spanac, urzica, marar, patrunjel, apio, salata, ridiche) combinat cu suc de portocale
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de morcov, rosii, ardei, castravete, ceapa verde, ridichi, busuioc verde, patrunjel
24 martie (ziua 56)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de ananas
- 500 ml suc de morcov, rosii, ardei, castravete, ceapa verde, ridichi, busuioc verde, patrunjel
- 500 ml apa de izvor
25 martie (ziua 57)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mere cu mango
- 500 ml suc de ananas
- 500 ml suc de morcov, rosii, ardei, ceapa verde, busuioc verde, patrunjel
- 500 ml apa de izvor
26 martie (ziua 58)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mere cu struguri rosii
- 500 ml suc de mere cu mango
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de rosii, ardei, ceapa verde, busuioc verde, patrunjel
27 martie (ziua 59)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 500 ml apa de cocos
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de mere
- 500 ml suc de grapefruit cu struguri rosii
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc de rosii, ardei, ceapa verde, busuioc verde, patrunjel
28 martie (ziua 60)
- 500 ml apa cu zeama de la 1/2 lamaie
- 1000 ml apa de izvor
- “ginger shot” suc din 1 mar si 5 cm radacina de ghimbir
- 500 ml suc de grapefruit cu struguri rosii
- 500 ml apa de izvor
- 500 ml suc verde (din spanac, urzica, marar, patrunjel, apio, salata, ridiche) combinat cu suc de portocale
Se poate sa explicati daca se foloseste frunzele( sfecla, telina… Etc sau radacina?)ca SI cantitate cam cat din fiecare? La cat interval se bea sucurile?
Se folosesc numai frunze.
Cantitatile sunt la inspiratia de moment sau gustul personal. Pot fi si cantitati egale.
Noi am baut 500 ml de 3 ori pe zi, gasesti in jurnale.
Totul este orientativ. Trebuie sa iti gasesti tu propria formula. Si asta vine cu practica.
Buna! Sunt foarte curioasa ce e ginger shot? Am vazut ca ai pus un link care duce la un clip pe youtube dar e privat. Am putea avea acces la el?
Multumesc!
Buna ziua si La multi ani
Referitor la aceasta cura de 60 de zile eu sincer as incerca-o am 135 kg si cat de mult sport as face si diete stricte nu mai pot da jos , dar daca beau 3 sucuri pe zi fara a manca nimic altceva nu existachiar nici un risc de ex scadere glicemie, calciu, cadere dinti ,par etc. datorita slabirii organismului ? Va intreb pentru ca sunteti experti in asa ceva si inainte de a incepe as vrea o parere finala.
Multumesc
Poti sa o faci linistit, nu o sa ai probleme. E important sa bei sucuri din toate categoriile: sucuri verzi, sucuri de legume si sucuri de fructe.