Salata de fennel cu sos picant de avocado
Ce este mai potrivit, in aceasta perioada a exceselor culinare, decat o salata usoara, aromata si foarte digestibila?
Ingrediente:
- Salata
- fenel - 3 bucati
- morcov - 2 bucati
- ulei de migdale presat la rece - 2 linguri
- sare de Himalaya - dupa gust
- Sos
- mustar raw - 2 linguri
- avocado - 1 bucata
- lamaie - zeama de la 1 bucata
- ulei de migdale presat la rece - 5 linguri
- sare de Himalaya - dupa gust
- piper macinat - dupa gust
Instructiuni:
1. Salata. Fenelul il taiem in felii subtiri, morcovii ii taiem cu un Feliator de legume orizontal.
2. Sosul. Taiem avocado in cubulete si il stropim repede cu zeama de lamaie. Amestecam toate ingrediente pentru sos in robotul cu lama in S.
Adaugam sosul peste salata de fennel.