Primavara cu ale ei glicine
Nu pot sa imi imaginez o primavara fara glicine. Astept in fiecare an cu nerabdare ca ele sa apara in toata splendoarea si gratia lor. Atunci cand infloresc stiu ca a venit primavara cu adevarat si iarna nu o sa isi mai aduca peste noi fulgii rebeli de nea. Pentru ca se stie ca fiecare anotimp are si dizidentii lui.De cateva zile imi furnica prin degete seva renasterii, care vibreaza peste tot in jurul meu, si simt nevoia imperioasa de a scrie. Stiu ca fost o pauza cam lunga, dar cred ca v-ati obisnuit deja cu mine. Tot o rebela, care nu poate sa faca nimic din cele carora nu le-a sosit momentul potrivit. Dar ma bucur mult ca am reusit sa pastrez lucrurile in limitele unui hobby reusit si nu am facut din raw veganism un business. Asa ca pot sa ma orientez dupa stele, anotimpuri, bucurii interioare sau pur si simplu dupa toane. Copilul din mine savureaza fiecare culoare asternuta aici. Traieste in prezent si nu stie exact daca peste 6 luni o sa fie in Bali, pictand o mare in tonuri de turcoaz, aici, inventand retete, sau retrasa undeva in munti, explorand taramuri (interioare) de poveste.
S-au implinit de curand 3 ani de cand sunt raw vegana. O perioada minunata, de care m-am bucurat cu toata fiinta mea. Am experimentat, am invatat multe lucruri despre mancarea care vindeca si da viata, si am daruit si altora din experienta mea.
Inca mai am retete nepublicate, ganduri neexprimate si proiecte interesante. Sunt si eu curioasa cand si cum vor prinde viata. Pentru ca… hai sa va spun micutul meu secret. Cele mai multe lucruri pe care le doresc stiu cu certitudine ca vor urma, deoarece sunt create clipa de clipa chiar de mintea mea (asa cum se intampla la majoritatea dintre noi). Asteptarile imi sunt adesea rasplatite si mereu sunt amuzata de ingeniozitatea cu care tot Universul “conlucreaza”.
Va invit si pe voi sa il jucati, nu aveti nevoie de reguli sau indicatii suplimentare. Asa cum “esti ceea ce mananci” si viata ta este asa cum o gandesti. Dar cati mai cred in asta?
Am sa revin cat de curand cu retetele de la ultimul Potluck si cu poze de la eveniment, pana atunci va las sa dansati frumos cu primavara!