Salata de radacinoase cu iz tropical
Iarna, cu ale ei zapezi, ne-a scos din casa si trimis la joaca. Am fost prin munti, am schiat, ne-am plimbat si am invatat lucruri noi. Intre doua plecari am gasit timp pentru explorat gusturi insolite. In ultimul timp am mancat lucruri simple, iar legumele si frunzele verzi au fost in centrul atentiei noastre.
Aceasta salata racoroasa, cu gust tropical, este rodul unei improvizatii. A iesit atat de buna incat sunt incantata sa v-o impartasesc si voua. Fara sare, fara condimente, fara sosuri sau dressing-uri, doar cu suc de portocale. Uimitoare!
Ingrediente:
- morcov - 1 bucata
- sfecla - 1/2 bucata
- telina - 1/2 bucata
- gulie - 1 bucata
- salata verde - 1 bucata
- ciuperci champignon - 2 bucati
- portocale - suc de la 6 bucati
- masline - facultativ
Instructiuni:
Radem radacinoasele sau folosim un feliator de legume orizontal. Taiem salata in bucatii medii si ciupercile in felii subtiri. Stropim totul din abundenta cu suc de portocale.
* anisca, 15 februarie 2012, 21:56
te cred!nu stiam ce-i cu tine? ma bucur ca ai putut sa te rupi de lumea asta ”nebuna ” si ati placat.eu as pleca de tot,dar mai trebuie sa am rabdare.vezi ca e buna si fara dressing.arata f bine!
* Doina Oprea, 18 octombrie 2012, 16:41
Multumesc, Anisca. 🙂