Pentru a citi aceste impresii trebuie derulat mult in jos pe pagina, pana la sectiunea comentarii.
Translator
Arhive
Ultimele retete
- NingXia Red 3 februarie 2021 No Comments.
- Sucul de telina 3 februarie 2021 No Comments.
- Cura de 90 de zile cu sucuri, NingXia Red si alte procedee detoxifiante 3 februarie 2021 No Comments.
Pagini Facebook
-
- Tweet
-
Shortlink:
Workshopul a fost o initiativa minunata din partea Doinei, foarte util celor care sunt la inceput de drum catre raw si care au putut vedea cum se prepara mancarea raw, ce ustensile le trebuie si mai ales au putit degusta niste preparate minunate. Am si recomandat workshop-ul urmator prietenilor. Mi s-a parut foare ok forma deschisa a discutiilor, unde s-au schimbat informatii, opinii de la mai multe persoane, astfel incat si persoane ca mine, care au deja oarecare cunostinte si experienta in raw food au aflat si lucruri noi si interesante.
Felicitari Doina! E de admirat efortul depus cu organizarea, si mai ales prepararea cantitatilor uriase de mancare, care a fost foarte variata si indestulatoare pentru toata lumea. Si delicioasa evident 🙂
Atelierul de nutritive a fost mult mai mult decat ceea ce ar astepta cineva, a fost o combinatie de:
– voie buna,
– informatii foarte utile despre apa,
– detoxifiere,
– hrana vie si cum sa facem hrana vie mai atragatoare astfel incat sa nu avem impresia ca mancam doar salate,
– degustare de bauturi si preparate extraordinar de gustoase, sanatoase si hranitoare
A fost intr-adevar un mediu deschis, in care s-a putut vorbi despre orice tine de sanatate, inclusive clisme cu cafea, au fost discutii intre participant, schimb de pareri si mult entuziasm.
Am fost intrebata inainte sa merg: ce o sa faci acolo 5 ore? Dar nu o sa te plictisesti? Eu in locul tau nu as putea sta 5 ore asa, la un curs.
Cele 5 ore au zburat efectiv, a fost si impresia care o auzeam in jurul meu, am fi vrut sa mai stam, nu vroiam sa secam izvorul de informatie si buna dispozitie.
Am mers la atelier in primul rand pentru a o introduce pe surioara mea intr-un mediu in care se vorbeste despre sanatate, si a avut efect pentru ca de atunci sora mea se informeaza si isi prepara macare delicioasa din lucruri simple, hrana vie.
Mi-a placut enorm ca am putut degusta pe langa preparatele din “meniu” (sucuri verzi, lapte de seminte, icre din seminte de chia, fel principal, desert) si cateva ingrediente sanatoase din alimentatia raw vegana aduse doar pentru noi, pentru a vedea ce inseamna: germeni din plante si seminte de canepa.
As putea umple cateva pagini dar mai las loc si altora…Multumim, Doina! La cat mai multe ateliere sa ne vedem!
A fost un workshop deosebit. Mulțumim, pentru cele 5 ore minunate și abia aștept să ne reîntâlnim. A meritat drumul de la București la Cluj. 🙂
Mai multe detalii, aici>
http://www.mihaelaivan.ro/trebuie-sa-incercati-inainte-sa-aveti-o-parere/
Alexandra Iavu mi-a trimis, in 28 martie, urmatorul feedback (probabil nu s-a descurcat cu derulatul paginii 🙂 )
“Pentru mine si familia mea seminarul anterior a insemnat foarte mult . Informatiile primite atunci le-am comunicat familiei , care a fost de acord ca pentru inceput ( recunosc mai timid) sa facem o cura scurta de detoxifiere(3 zile) . Rezultatele au fost mult peste asteptari, toata lumea a fost de acord ca s-au simtit foarte bine in timpul si dupa cele 3 zile . Apoi am ramas cu un obicei foarte bun in sensul in care fiecare dintre membrii familiei mele isi incepe ziua cu 1/2 litru de apa la temperatura camerei si apoi cu un pahar de suc natural de fructe si/sau legume( pana la amiaza numai fructe si/sau legume) .
Si parca viata este altfel!!!!!.
Iti multumesc inca o data pentru acel seminar, pentru informatiile transmise, si daca ar fi macar cate 10 persoane /luna care sa -si schimbe obiceiurile ca mine si tot ar fi un castig mare.”
alexandra
Abia m-am intors de la workshopul de nutritie si hrana vie care s-a desfasurat la Iasi astazi. Multumim mult pentru efortul pe care l-ati facut pentru a veni aici si pentru preparatele delicoase pe care le-am savurat in timpul activitatii. Inca mai simt gustul lor in gura si parca toate celulele mele tipa de fericire. O experienta minunata, 5 ore placute petrecute in compania participantilor, a organizatoarei si a minunatei tale familii. Informatii pretioase daruite cu drag cand de tine cand de sotul tau. Maine vreau sa testez painea si tortul de portocale. Acum va las. Ma duc sa citesc mapa cu informatii :).
Multumesc mult si drum bun. Data viitoare aducem si noi de mancare.
Laura
Buna! In primul rand mii de multumiri pentru workshopul minunat de la Iasi, atata Doinei cat si sotului dansei. In al doilea rand, “bucatele” au fost delicioase! Informatii primite sunt de un real folos! Daca ma intrebati pe mine, nu stiu cand au trecut cele 5 ore si stiu ca ar mai fi fost inca multe de aflat…M-am indragostit de sucul verde! Toate au fost delicoase, pe unele le incercasem si eu inainte, dar sucul verde nu inca si nu stiam despre pontul cu suc de portocale! In finalul acestei intalniri, nu pot decat sa ma gandesc cand va fi urmatoarea! Ca un rezultat , vreau sa spun ca am inceput terapia cu apa! de azi , desigur! orice lucur bun in viata noastra incepe de ACUM , nicidecum de “maine”! Si ca o concluzie, se merita sa devii raw iar eu am inceput tot de azi ( si ieri am fost tot raw 100%, din respect pentru Doina, am incercat ( si reusit!) sa nu manac nimic gatit dimineata, ulterior seara nici nu am mai simtit nevoia sa ingurgitez ceva! Pranzul a fost copios!). Cand o sa simtim nevoia stringenta de o infuzie de raw , o sa te cautam si daca nu o sa poti tu, o sa venim noi la tine, Doina! Eu cel putin, pana ma stabilizez pe acest drum, stiu ca o sa am nevoie de incurajari de la cineva cu experienta! Pe curand!
Workshop-ul de la Cluj a fost unul reusit zic eu, avand in vedere ca a fost si primul. Desi eu si sotul meu mancam raw de un an jumate si majoritatea informatiilor le stiam, anumite informatii au adus plusuri in alimentatia noastra si a meritat. Mancarea a fost delicioasa! O mica sugestie pe viitor: imbunatatirea mapei documentare cu informatiile care lipsesc in locurile unde textul a fost preluata de pe blog si scrie “mai multe informatii gasiti aici”. Mult succes in continuare!
Acum, am terminat de studiat si materialul pe care ni l-ai dat – nu am vrut sa spun nimic, pana cand nu am citit tot.
A fost o intalnire nemaipomenit de frumosa, vesela si lipsita de orice fel constrangere, a fost o zi cu adevarat relaxanta (de liceu – eu asa m-am simtit), dar in acelasi timp plina de informatii extrem de valoroase, cu ajutorul carora am distrus ceva mituri care nu-mi dadeau pace.
Apreciez enorma munca pe care ai depus-o pentru a fi alaturi de noi, cu de toate. Iti multumesc ca desi vremea a fost rece ai facut efortul/oboseala de a veni de la Cluj tocmai la Iasi.
Cand am vazut paharele pline cu suc verde am zis “ups eu abia duc cateva guri de suc verede stramband-ma, cum o sa bem un pahar asa mare” dar am fost minunat surprinsa sa descopar sucul de portocala din el, felicitari a fost delicioooooss.
Preparatele au fost exceptionale, orezul de conopida a fost si la mine prima reteta raw pe care am facut-o si cum nu o mai gatisem de mult, a fost cu adevarat o incantare sa ma bucur de arometele ei, in aceasta perioada rece a anului.
Paine cu adevarat senzationala (eu ador paine un crocanta), modul de preparare mi-a elucidat o multime de complicatii cu care eu ma loveam cand o faceam acasa.
Toate aceste minunatii din caju pe care ni le-ai dat sa le gustam, de la dulce la sarat, de la iaurt la branzica, pana la crema de tort, m-au facut sa inteleg cat de usor putem face dintr-un singur aliment de baza o multime de preparate.
Ce m-a ajutat pe mine in mod special din curs, a fost in primul rand discutia despre aparate completata ulterior de materialul pe care ni l-ai dat. Dis de dimineta am inceput sa caut preturile lor si am vazut ca pentru o familie a carei valori sunt sanatatea si alimentatia corecta sunt mai mult decat accesibile. De multe ori aflam despre aparate care costa exorbitant de mult si parca nu–ti vine sa te atingi de ele, oricat de bune ar fi, dar datorita tie am descoperit ca intr-un an de zile (poate mai repede – depinde de venituri), o familie cu venituri medii si le poate achizitiona fara sa dezechilibreze bugetul pe intrgul an. Multumesc, multumesc, multumesc.
Un alt lucru pe care l-am inteles greu in acesti 2 ani de cand am trecut la o alimentatie strict vegana, si raw 60-70 % si pe care l-am inteles in urma acestui curs a fost faza de tranzitie. Citeam in tot felul de gruprui, e rau sa manaci asa, aia nu e bun asa nu se face, dar nimeni nu mentiona asa cu zice Adrian, in comparatie cu ce. Exemplu: fructe cu nuci. Cred ca tine de faza in care esti, daca ai trecut de perioada de tranzitie sau vrei sa tratezi o boala, nu e tocmai ok, ci sucurile verzi ar fi cele indicate, dar daca esti la inceput, e un mic dejun minunat in loc de omleta/ carne/ cerealele din comert sau alte alimente nocive.
Informatiile legate de combinarea alimentelor sunt extrem de valoroase si merita studiate nu doar citite.
Cura cu apa este minunata, stiam de ea tot din postarile tale inca de anul trecut, nu am reusit 1,5 litri, dar chiar si 1 l de apa dimineata constant face cu adevarat diferenta, mai ales asupra tenului – aici se simte si se vede cel mai repede.
Intr-adevar poate pe viitor va fi nevoie de un microfon sau de o sala mai mica. Cred ca un numar mai mic de oameni ar fi facut sa conectam mai usor unii cu altii si sa fim ceva mai deschisi, in special cei care au intrat pentru prima oara in contact cu acest stil de viata, poate impartirea in 2 serii in doua zile a grupului – e doar o parere – voi sunteti cei cu experienta. (ne-ai rugat sa spunem si asta, na ca am spus).
Nu stiu ce sa mai scriu dar un lucru pot sa spun sigur, la final nu am putut sa nu merg si sa nu o imbratisez pe Doina, e o adevarata sursa de bunatate si energie pozitiva, avem un mentor cu adevarat de urmat.
Ce sa mai spun, ma simt minunat, merita sa mergeti de 100 000 de ori, doar sa ii cunoasteti pe acesti oameni minunati Doina si Andrian, calzi, relaxati, blanzi, plini de informatii pe care abia asteapta sa le impartaseasca cu voi, mancarea e bonus :D.
Și pentru mine a fost o experiență foarte faină, chiar dacă sunt un fel de vegetarian de weekend, deci lumea raw vegan mi-e aproape complet necunoscută.
Mă bucur că intrarea în tipul ăsta de alimentație s-a făcut prin workshopul de la Iași unde am adunat informații și resurse pentru cel puțin câțiva ani. Și unde nu doar am auzit despre feluri de mâncare și cum se pot folosi ingredientele în totalitate (fără să se arunce nimic), ci am și gustat feluri atât de diversificate și bune.
Brânza de caju e pe lista de favorite după prima bucățică, și am văzut pe site un tort cu ciocolată și ananas care-mi face cu ochiul și pe care vreau să le încerc și eu acasă.
Mulțumesc încă o dată că v-ați făcut timp să veniți și la Iași și să împărtășiți cu noi experiența și informații atât de valoroase.
Workshop-ul de Nutritie si hrana vie de la Iasi
a fost o experienta minunata si de neuitat. Multumesc din suflet Doinei pentru ca a acceptat sa vina la Iasi si sa impartaseasca din experienta ei ce inseamna un stil de viata raw vegan si beneficiile multiple.
Sucul verde a fost savuros simtind o revitalizare in tot corpul .
Am fost fascinata de modul in care putem combina diverse alimente , de usurinta prepararii si a senzatiei de satietate dar fara acea senzatie de oboseala si greutate ce o resimteam dupa masa cand consumam alimente prajite .
Diversitatea informatiilor si pasiunea, bucuria, naturaletea cu care Doina ne exemplifica pas cu pas procesul prepararii alimentelor mi-a captat atentia si cele 5 ore parca au zburat .
Am plecat de la acest seminar cu multe informatii utile , entuziasm , incredere si hotararea de a adopta un stil de viata raw vegan .
Mulţumesc Doina, pentru dedicaţia ta de sâmbătă, într-una din cele mai delicioase – la propriu şi la figurat – după amiezi din viaţa mea! S-a numit workshop, sau seminar de raw food, dar a fost mult mai mult decât atât! Am fost efectiv impresionat de întreaga ta recuzită de aparate şi de toate acele ingrediente cu care ai venit atâta drum până la noi în Iaşi, asezonate cu multă dibăcie în prepararea lor, dar mai ales bună dispoziţie şi generozitate! Ne-ai recomandat, înainte, să nu mâncăm nimic după micul dejun, până la 1pm, când a început seminarul, dar la câtă mâncare ai gătit pentru noi, era mai bine să nu fi mâncat nimic de măcar două zile! Şi trebuie să-ţi mărturisesc, că deşi expunerea ta a fost foarte clară şi detaliată, am rămas, totuşi, cu o nelămurire legată de ce am mîncat: nu ştiu sigur ce mi-a plăcut mai mult – sucul, laptele, pâinea, brânza, icrele, sau desertul, deoarece toate au fost DE-LI-CIOA-SE! Mulţumesc şi ţie, Adrian, pentru că fără asistenţa ta, Doinei i-ar fi fost, practic, imposibil să susţină seminarul la acest nivel. Felicitări la amândoi şi succes mai departe!
Pingback: Raw Vegan Joy – Workshop de Nutritie si hrana vie la Cluj-Napoca
Pingback: Raw Vegan Joy – Workshop de nutritie si hrana vie la Timisoara
Daniela Cojocaru:
“Buna, Doina,
Imi cer iertare pentru intarzierea cu care iti trimit un semn, dupa seminarul de la Iasi. Am tot fost plecata si nu am vrut sa scriu ceva in graba. Nu prea stiu ce sa-ti spun dar simt ca trebuie sa o fac, pentru ca am fost profund impresionata de ceea ce s-a ‘ intamplat ” atunci. In primul rand , nu ma asteptam sub nici o forma la o astfel de desfasurare de forte, nu ma asteptam la un asemenea efort din partea ta. Simt ca am facut prea putin , pentru cat efort ai facut tu si pentru asta iti sunt profund recunoscatoare. Cu ideea adoptarii acestui stil de alimentatie cochetez de mult ,dar avand doi copii, imi este mai greu sa fac trecerea asta. Citeam retete pe net, dar mi se pareau un pic abracadabrante, asta pana am vazut la tine cat de usor e. Am inceput sa visez la deshidratoare si la celelalte aparate pe care le mai aveai tu pe acolo si le voi avea intr-o zi cu siguranta. Iti multumesc din suflet pentru rabdare, pentru efort,pentru impartasire, pentru ceea ce esti si transmiti celor din jur : lumina. Ii multumesc si lui Adrian pentru completarile foarte inspirate si ma simt onorata ca v-am intalnit. Va imbratisez cu drag, cu speranta ca ne vom reintalni candva”. Daniela Cojocaru
Felicitari pentru seminar, a fost deosebit! Multe informatii noi (pentru mine) si interesante, mancarea foarte buna. O singura nelamurire am avut: as fi vrut sa vad “in actiune” deshidratorul, dar o sa-l vad pe net 🙂
Mult succes in continuare!
Roxana Cleja
A fost o zi cu totul deosebita….plina de informatii fresh…incepand de la sucul verde(care a fost minuuuuunaaatt!!!)pana la desertul primit care ti-a lasat in gura un gust de vanilie si portocala incantator.
Sunt incantata de ceea ce am vazut si am gustat….atatea bunataturi fresh si sanatoase care intr-adevar sunt putin costisitoare(nuci de caju, unt de cacao, algele) dar pentru sanatatea noastra merita orice sacrificiu:)
sa aveti o zi frumoasa si va doresc din suflet sa reusiti sa invatati cati mai multi oameni sa se hraneasca cu cap si cu alimente sanatoase.
Buna Doina si Adrian!
Pentru mine acest workshop a fost la momentul potrivit in primul rand, sunt raw vegana de 2 saptamani si m-a ajutat mult sa imi dau seama ce trebuie sa fac in continuare. Meniul ce l-am primit drept pranz a fost de vis. Parca mancasem ceva gatit si totul a fost delicios! Am ramas cu gustul de “vinete cu maioneza” in gura. Abia astept sa imi fac o portie mare de tot! “Orezul cu legume” a fost surprinzator. La fel si branza de caju! Ma pregatesc sa-mi prepar toate retetele de pe site-ul tau. Workshopul in totalitate a fost cu foarte multe informatii. Sucul verde il voi introduce in meniu cand voi imi voi achizitiona un storcator bun dar tortul urmeaza sa-l “coc” 😀 Va multumesc si imi doresc mult sa va revad la urmatorul potluck si de ce nu un alt worlkshop care sa ne mai urce o treapta!
Un workshop foarte reusit, plin de informatii folositoare. Sucul de clorofila si laptele de migdale au fost atractiile zilei din punctul meu de vedere. Abia astept sa cumpar un storcator la rece pentru a incerca sucurile verzi self-made. Mananc pe cat posibil raw-vegan pentru ca se vad rezultate imediat (chiar si starea de spirit de schimba radical 🙂 ) . Multumesc pentru seminar si pentru informatiile pe care le primim prin intermediul blogului, al grupului de pe Facebook etc. Mult succes in continuare si sa mai veniti pe la Timisoara! 😀
Paula Ardeleanu:
“Buna ziua,
Am participat la workshopul de la BeOrganic de azi 29.06 , si am dorit sa iti multumesc pentru o prezentare din care am invatat foarte multe, cea mai profi de pana acum , foarte completa si la obiect.Pentru ca in cadrul workshopului ai spus ceva care m-a pus pe ganduri, eu as dori sa te intreb mai multe lucruri (foarte pe scurt)si nu stiu daca aceasta ar fi modalitatea.
Cu stima,
Paula”
Workshop-ul din ziua de 29 iunie a fost pentru mine o ocazie de a-mi demonstra din nou, ca pot si ca e cel mai bun lucru pentru mine. Stilul alimentar este de fapt un stil de viata si acest workshop m-a ajutat sa inteleg ca am absolut toate motivele sa il urmez. Sunt foarte incepatoare dar hotarata sa absorb informatie multa si sa experimentez. Doina a fost mai mult decat abordabila si deschisa oricaror discutii. Mi-a placut ca “teoria” a fost impletita cu practica. Am gustat painica facuta din hrisca asortata cu branzica de caju. A fost o minunatie, cred ca as fi putut manca la nesfarsit. Despre desert…………nu prea am cuvinte, tortul cu blat de migdale si crema a fost delicios. Lait motivul zilei a fost visina si tot ce poti sa faci cu ea 🙂 Am invatat mult, am inceput deja sa experimentez terapia cu apa, am inceput sa caut surse de polen si kombucha, mi-am “gatit” inspirata fiind din acest workshop. Mi-a placut in mod deosebit echilibrul de care a dat dovada Doina Oprea, atunci cand intrebata daca este in ordine sa consumam fructe exotice, raspunzand ca in fiecare zi e nevoie de echilibru. Daca te concentrezi prea mult asupra lucrurilor negative, se pot chiar intampla. Principiul desprins de care as vrea sa tin cont este: fa in fiecare zi TOT ce iti sta in putere sa fii si sa mananci mai sanatos, nu te concentra prea mult asupra detaliilor, la urma urmei, viata e frumoasa si savuroasa. Poti avea o astfel de viata si cand esti raw. Multumesc pentru tot, le-am vorbit tuturor celor dragi despre experienta workshop-ului si am sa continui sa o fac. Succes tuturor care au inceput acest drum si de asemenea celor care inca se mai gandesc. Multumesc din inima!
Va multumesc pentru tot ceea ce am invatat sambata (07.12) la workshop!!! Sunteti niste oameni deosebiti si intr-adevar va completati unul pe celalalt. A fost o zi plina de energie in care am asimilat o cantitate importanta de informatii sanatoase, pe care am inceput sa le aplic chiar din acea zi 🙂 Aaaa… si sa nu mai vorbim de mancaricile delicioase pe care ni le-ati pregatit cu mult drag.
Astept cu nerabdare urmatorul workshop pentru ca sunt abia la inceput de drum si mai am multe de invatat si aprofundat.
Mult succes si multe reusite in tot ceea ce va propuneti sa faceti!!!! 🙂
Adriana Ceascai: “Multumesc Doina si Adrian pentru cele 4 ore frumoase petrecute in compania voastra! Mi-a placut atelierul de gatit crud, am invatat mult mai multe decat ce e aratat in descriere. Am savurat cat de relaxati sunteti si cat de logici in alegerile pe care le faceti, mi-a placut lipsa scepticismului si a suspiciunilor cum ca totul e contaminat si nesanatos. De fapt am plecat acasa cu o energie pozitiva, satula si increzatoare ca daca aleg sa ma hranesc sanatos, exista posibilitati la indemana. Sunt incantata si de felul in care va completati explicatiile si mai ales natura tehnica cu care este imbogatita explicatia din partea sotului tau. Vreau sa pun sau sa repun in aplicare multe din sfaturile tale pentru ca acum am informatia completa. Din punctul meu de vedere, atelierul asta este o sursa buna de energie si informatii ca sa pornesti pe drumul alimentatie crude dar si sa mentii flacara asa cum ziceai si tu.
Ce mi-ar fi placut mie, este sa fi fost servit desertul in portii mai mici pentru ca erau mult prea mari si sa fie servit inaintea felului principal iar la partea de intrebari, sa iti expui tu reteta si detaliile pe care le-ai pregatit si apoi dupa fiecare sa ne inviti la intrebari, ca sa evitam sa ne pierdem in discutii lungi si sa amanam demonstratia retetei. Oricum, a fost o experienta tare frumoasa si inspirationala si vreau sa mai particip si la alte evenimente de-ale tale, poate chiar ca voluntar sa ajut la servit si altele necesare. Multumesc din nou pentru ca organizezi astfel de ateliere si pentru ca ne oferi din experienta ta. 🙂 “
Felicitari pentru workshopul din 7 decembrie!
O atmosfera relaxanta, plina de energie si umor pe masura! Retetele au fost inspirate, delicoase si apreciate. Mi-a facut placere sa particip si mai ales ca sunt surprinsa de informatiile obtinute, cu siguranta vor fi folositoare :-). Personal mi-au placut: laptele vegetal din migdale, branzica de caju, painea fabuloasa si “orezul” cu legume.
Am observat dedicarea si implicarea pentru un stil de viata echilibrat, exemplar, bineinteles in stil raw vegan. Sa aveti parte de reusite si cat mai multe asemenea ateliere de hrana vie.
Asteptam o vizita si in Targu Mures!
Mă bucur că am luat parte la atelierul de nutriție săptămâna trecută. A fost ceva diferit, “ceva” ce, personal, m-a entuziasmat foarte mult. De ceva timp, eu cu mine suntem în căutarea unui regim alimentar sănătos, echilibrat care să vină în completarea unui program de dezvoltare personală prin meditație. Deși sunt abia la începutul acestui regim, găsesc că prin această hrană vie sunt mult mai atentă la corpul meu, “cunosc mai bine”, mă simt mult mai energică și am o putere de concentrare mult mai mare, și, mai mult, nu mai am senzația de “food coma” după mese.
Pe lângă prezentarea rețetelor exceționale și modul lor de preparare, workshop-ul a fost pentru mine un impuls, chiar un feedback în continuarea unui astfel de regim alimentar… de fapt, a unui mod de viață simplu și sănătos.
Mulțumiri Doini și cele mai bune gânduri tuturor.
p.s. “orezul” de legume l-am pregătit și acasă, a fost genial de apreciat. numai laude 🙂
Pingback: Raw Vegan Joy – Workshop de nutritie si hrana vie, in luna mai, la Cluj-Napoca
Buna ziua,
O sa las aici impresiile de dupa seminar, puteti sa le postati dvs.
Sambata 31.05.2014 am fost la work-shop-ul din Cluj al dnei Doina Oprea. Am venit din Arad si a meritat tot drumul, intalnirea a fost placuta, calda, multe informatii si mai ales pregatirea pe loc a delicioaselor preparate.
Din 22 aprilie sunt raw-vegana, am citit majoritatea informatiilor de pe blogul Rawveganjoy, m-au fascinat preparatele, ideile, prezentarea lor, am citit multe bloguri dar acesta are ceva special, atatea informatii noi, adiacente unei vieti sanatoase, modalitati complete pentru o sanatate interior-exterior si spiritual.
Cele 4 ore au trecut rapid, am savurat aromatul lapte de migdale cu scortisoara, ciupercile cu maioneza pareau a fi gatite, cu siguranta ar fi placut oricui mananca ciuperci si nu ar fi zis ca sunt raw, painicile din hrisca au fost foarte bune, crocante, tocmai pe gustul meu, citind despre ele mi se parea ca sunt greu de realizat dar in doi timpi si 3 miscari au aparut painicile, categoric voi cumpara un deshidrator si voi incerca si eu.
Despre desert ce pot sa spun… perfect. De cand mananc dulciuri raw-vegan am ajuns la concluzia ca niciun preparat de cofetarie nu poate fi la fel de delicios insa acest desert raw-vegan este combinat cu sanatatea pe care o primim din fiecare lingurita.
Doina si Adrian ne-au impartasit cat mai multe informatii au reusit in timpul respectiv, din tot ceea ce ei au acumulat, au citit/invatat in toata viata, pentru mine a fost usor sa stau si sa ascult, sa absorb informatiile care ma interesau atat de mult. Nu am acordat nicio importanta nevoii de a tine o perioada de detox, seminarul m-a convins ca este necesar, benefic si voi incerca sa tin si eu o cura de detoxifiere, doar faptul ca am mancat raw m-a ajutat sa-mi rezolv unele probleme de sanatate, desi perioada este scurta, acum sunt convinsa ca as vedea rezultatele rapide si puternice dupa un detox.
Cred ca aceste seminarii sunt extrem de importante pentru toata lumea, mai ales pentru cei care consuma produse de animale, cu siguranta toata lumea ar adauga mai multe alimente crude in alimentatie, mai multe fructe, legume, seminte, oleaginoase in stare cruda. Eu mi-as dori sa intelegem ca aceasta este calea catre o sanatate mai buna si nu mersul la medici si cozile la farmacii (am constatat ca exista cozi in farmacii… ceea ce este foarte trist).
Va felicit pentru tot ceea ce faceti si va multumesc pentru ca existati si impartasiti cu toata lumea informatiile adunate in anii de studiu, va doresc multa sanatate si rabdare.
Toate cele bune,
Schneider Delia
Buna!
Va multumesc pentru tot!
Mi-a placut mult sa particip la workshop,am invatat multe si sper sa pun practica cat mai multe.
Am recomandat acest curs multor prieteni si printre ei sunt interesati de regimul alimentar raw vegan!
Va multumesc si sper sa ne revedem!
O zi frumoasa!
P.S. Sunteti extraordinara!!!!
Cu drag, Lia Sava.
Un mare multumesc pentru prezentarea Uleiurile esentiale Young Living si Hrana Vie din acest weekend!
A fost prima mea interactiune cu Doina iar energia si naturaletea ei m-au cucerit pe deplin.
Informatiile furnizate in cadrul prezentarii + completarile si ajutorul individual oferit ulterior le gasesc extrem de valoroase.
Multumesc ca existi si imparti cu noi din experienta ta de OM. Esti un exemplu pentru mine prin simplitatea si onestitatea de care dai dovada.
Astept cu interes deosebit urmatoarele tale prezentari.
Cu drag,
Daniela
sunt tare recunoscatoare pentru bucuria de a fi simtit, macar putin, sufletul bogat si darnic al doamnei Doina.
ma bucur ca exista oameni ce impartasesc din cunostintele lor cu drag, fara zgarcenie si fara sa aiba ca scop suprem beneficiile financiare proprii.
asa ca, si pentru mine, sunteti un model de OM frumos si luminos.
din suflet pentru suflet, va multumesc pentru deschidere, pentru sinceritate, pentru autenticitate, pentru evolutie, pentru bucurie.
Ecaterina 🙂