Branza crema de caju
Si pentru ca m-am indragostit de aceasta branza, m-am gandit ca merita si ea o reteta "ca la carte.
Ingrediente:
- caju - 1 cana
- usturoi uscat, pulbere - 1/2 lingurita
- sare de Himalaya - dupa gust
- drojdie inactiva - 3 linguri
- Amestec de condimente Voie Buna (Sare de mare, usturoi, flori de trandafir, oregano, busuioc, leurda, rozmarin, cimbru, galbenele si albastrele.) - 1 lingura
Instructiuni:
Se hidrateaza nuca de caju 2 ore. Se mixeaza toate in robotul cu lama in S pana la omogenizare.
*Anonim, 26 aprilie 2012, 13:20
de ce mai inmuiem caju-ul, daca el este fiert deja??
*Doina Oprea20 iulie 2012, 13:55
Pentru hidratare. Devine cremos si usor de “manuit” in momentul in care il folosim in preparate culinare.