“Piure de cartofi” din conopida si rozmarin
Probabil ca aceasta este ultima reteta pe care o sa o postez pana luni.
Mergem la un curs de supravietuire, unde o sa invatam sa "mancam furnici" si alte lucruri din padure (mai mult raw si mai putin vegan), insa eu sper sa pot sa imi pastrez dieta si sa ma limitez doar la a invata despre aceste lucruri.
Pana atunci va prezint testul meu cu "piure de cartofi".
Am sa mai caut si alte variante, dar pentru inceput rezultatul este multumitor.
Ingrediente:
- conopida - 1 bucata
- caju - 200 g
- usturoi - 5 catei
- sare de Himalaya - dupa gust
- peperoncini - dupa gust
- rozmarin verde - 1 lingurita
- drojdie inactiva - 3 linguri
- rosi cherry - 1 castronel
* Mimi Walter, 30 mai 2011, 15:59
Eu am facut piureul din conopida cu avocado, care da mai mult din cremozitatea piureului “adevarat”
http://hrana-vie.blogspot.com/2010/12/meniuri-de-sarbatori.html
Astept cu nerabdare povestiri de la survival trip, sper sa povestesti si aici ceva!!
Numai bine,
mimi
* Doina Oprea, 30 mai 2011, 20:48
Am sa fac si reteta de la tine, multumesc pentru idee.
Am sa vin cu povesti, negresit.