Supa de rosii cu mazare verde
Am supravietuit. De fapt cursul a fost foarte usor si entuziasmant. Am inteles ca la urmatoarele nivele se cresc exigentele.
Am mancat multe cruditati si cea mai sofisticata mancare pe care am facut-o au fost seminte de floarea soarelui, hidratate peste noapte, cu sare de Himalaya si peperoncini. Foarte bunaaaa...Foamea este un bucatar desavarsit.
Da, am mancat si o furnica, sa vad cum este si sa imi depasesc limitele. Are un gust neasteptat de rezonabil. Parca mananci o feliuta de lamaie. Se zice ca e o buna sursa de vitamina C si proteine. Am facut multe, dar asta este o alta povestire.
Acum, "back in bussines".
A aparut mazarea verde. Mi-am zis ca incerc un fel de mancare cu ea . Imi plac provocarile.
Ingrediente:
- rosii - 3 bucati
- mazare verde - 1 cana
- ceapa verde - 3 fire
- sos de soya Soyu - 1 lingura
- peperoncini - dupa gust
- ulei de canepa - 1 lingura
- frunze de melisa - 2 frunze
- apa de izvor - cat este necesar
Instructiuni:
Rosile se dau la robot pe razatoare, ceapa se taie marunt, totul se combina cu restul ingredientelor.
Secretul acestui fel de mancare este ca mazarea trebuie sa fie foarte cruda, atunci este dulce, pe masura ce se maturizeaza devine tot mai amara. Ghiciti cum a fost mazarea folosita de mine.
Iarna putem sa folosim mazare congelata.